• Servicii de Etalonare Metrologică INM BRML, București

Serviciile de Etalonare Metrologică sunt prestate de către Institutul Național de Metrologie, București. I.N.M., București pe baza măsurătorilor efectuate în laborator cu aparatură performantă specifică acestor operațiuni, eliberează un Certificat  de Etalonare pentru fiecare etilotest/alcooltest pentru care s-a solicitat etalonarea. Fiecare Certificat de Etalonare este eliberat individual (pe serie de aparat) și nu este transmisibil la alt aparat, chiar dacă e vorba de aceleași model.


În România Certificatele de Etalonare (contact Laborator Gaze 021-334 50 60 int. 187)e se eliberează doar de către Institutul Național de Metrologie București (contact Birou predări-primiri 021-334 50 60 int. 133), nicio altă entitate teritorială D.R.M.L. - Direcție Regională de Metrologie Legală nu eliberează Certificate de Etalonare pentru Etiloteste/Alcoolteste.

Firma noastră este doar intermediar între Compania dvs. (utilizatorul etilotestului) și Laboratorul I.N. Metrologie București. Tariful pentru Serviciile de Etalonare sunt stabilite, percepute și încasate direct de I.N. Metrologie București.

Institutul Național de Metrologie București este o entitate independentă, care emite o părere obiectivă în ceea ce privește precizia etilotestului. Etilotestele sunt supuse testelor și măsurătorilor, care se efectuează în laboratorul propriu, cu echipamente specifice și etaloane naționale de către personal înalt calificat.
În urma acestor etalonări (comparări), I. N. de Metrologie București emite un Certificat de Etalonare Metrologică.
Certificatele de Etalonare Metrologică se emit la cererea beneficiarului ori de câte ori consideră că are nevoie de ea. Ele nu au o valabilitate predefinită în timp.

!!!     Notă     !!!
A nu se confunda Certificatele de Etalonare Metrologică cu Aprobarea de Model sau Buletinele de Verificare Metrologică.

Aprobările de Model și Buletinele de Verificare Metrologică se eliberează de către B.R.M.L. - Biroul Român de Metrologie Legală București
.
În România doar etilometrele se supun verificărilor metrologice periodice, odată la 2 ani.

Toate celelalte instrumente (etiloteste, alcoolteste) nu sunt cuprinse în lista oficială a mijloacelor de măsurare supuse controlului metrologic legal 2016 LE-2016 emis de B.R.M.L. București , în consecință NU se supun verificărilor metrologice periodic.

Scrie un review

Notă: Te rugăm să nu folosești coduri HTML în review-ul tău. Codurile HTML sunt tratate ca și text!
    Acceptabil           Excelent 5*

Servicii de Etalonare Metrologică INM BRML, București

  • 300.00 LEI


Produse complementare

Alcooltest CA20FL cu ecran digital și senzor electrochimic SMART

Alcooltest CA20FL cu ecran digital și senzor electrochimic SMART

Noul Alcooltest HAN-CA20FL cu ecran digital și senzor electrochimic SMART este recomandat pentru determinarea rapidă a prezenței alcoolului în re..

699.00 LEI

AlcoolTest digital CA20FS cu senzor electrochimic SMART

AlcoolTest digital CA20FS cu senzor electrochimic SMART

Noul alcooltest digital HAN-CA20Fs cu senzor electrochimic profesional SMART este recomandat pentru determinarea rapidă a prezenței alcoolului în resp..

699.00 LEI

Alcooltest profesional CA20FP cu modul de testare pasivă

Alcooltest profesional CA20FP cu modul de testare pasivă

Cel mai nou videoclip pentru alcooltestul HAN-CA20FP cu modul de testare pasivă:Alcooltestul Profesional HAN-CA20FP - un instrument performant la preț..

825.00 LEI

Alcooltest profesional AlcoVisor MARS

Alcooltest profesional AlcoVisor MARS

Alcooltestul AlcoVisor MARS este cel mai accesibil alcooltest din gama profesională. Determină conținutul de alcool pur din aerul expirat. Perfor..

719.00 LEI 800.00 LEI

Etilotest profesional AlcoVisor Mark-X

Etilotest profesional AlcoVisor Mark-X

Etilotest profesional cu senzor electrochimic de precizie ridicată, memorie pentru ultimele 10.000 de înregistrări, download măsurători în PC și ..

1,499.00 LEI 2,000.00 LEI

Etilotest profesional AlcoVisor Mercury cu ecran tactil

Etilotest profesional AlcoVisor Mercury cu ecran tactil

AlcoVisor Mercury - etilotestul profesional pentru orice Angajator Este un instrument portabil de ultimă generație folosit pentru evidențierea ra..

1,999.00 LEI 2,500.00 LEI

Etilometru AlcoVisor Jupiter

Etilometru AlcoVisor Jupiter

Etilometrul AlcoVisor JUPITER™ destinat evidențierii rapide a conținutului de alcool pur din aerul alveolar expirat. Vârful de lance în d..

5,299.00 LEI 7,000.00 LEI

Etilotest profesional AlcoVisor Mark-X cu imprimantă

Etilotest profesional AlcoVisor Mark-X cu imprimantă

ALCOVISOR MARK-X este un etilotest profesional performant ce vă oferă posibilitatea efectuării testelor de alcoolemie simplu și rapid. Puteți mem..

2,799.00 LEI 3,200.00 LEI

Etilotest profesional AlcoVisor BAC100 cu imprimantă încorporată

Etilotest profesional AlcoVisor BAC100 cu imprimantă încorporată

Un etilotest performant la preț accesibil - AlcoVisor BAC100Trusa completă a etilotestului profesional BAC100 conține:1 etilotest ALCOVISOR BAC100 cu ..

4,299.00 LEI 5,500.00 LEI

Etilotest profesional AlcoVisor Mercury cu printer wireless

Etilotest profesional AlcoVisor Mercury cu printer wireless

ALCOVISOR MERCURY™ este un etilotest profesional modern destinat evidențierii rapide a conținutului de alcool pur din aerul alveolar ex..

4,000.00 LEI